Hur mår din kropp invändigt

nu kan vi göra en  bioresonans analys, den kan ge dig en tydlig bild över hur din kropp mår.


Vi testar: tungmetaller, vitaminer, mineraler och fettsyror.

Tillsammans går vi igenom resultatet så du får se och veta vad du kan göra för att motverka obalanser i din kropp. Det finns oftast naturliga orsaker till obalanserna utan att vi vet om det. Idag får vi i oss en hel del genom vårt livsmedel, mediciner, miljö etc varken vi vill det eller inte.


Efter besöket kan du själv försöka återskapa balansen i din kropp. Detta kan t.ex. göras genom att förändra din kost, tillsätta vitaminer och mineraler. Skulle du inte vilja eller kan du inte så hjälper vi så klart till och tar fram det du behöver.


Ett besök tar ca 30 min inkl test.


Tillskott

Äntligen har jag också hittat några basprodukter som är framtagna enligt konstens alla regler vad det gäller rätt mängd av varje ingrediens och framför allt i förhållande till varandra och med annorlunda nivåer än vad som finns i butikerna. De passar dig som endast vill investera i ett minimum av tillskott.


Ett sådant kraftfullt tillskott med näringsämnen som arbetar i synergi för optimal funktion ger kroppen förutsättningar att själv korrigera obalanser. Tungmetaller kan t.ex. ockupera cellerna och kroppen klarar inte av att göra sig av med dessa vid brist på vissa näringsämnen.


Det är fortfarande möjligt att komplettera med andra terapier eller produkter men vad det gäller vitaminer och mineraler så är dessa tillskott kompletta och den synergetiska effekten bör inte störas.


Mineralstationens filosofi är att arbeta med fungerande tillskott där man kan mäta resultaten. Det är billigare och du slipper köpa ett antal olika burkar av varierande kvalitet men framförallt så slipper du gissa dig till vad du behöver.
 
Deras specialtillverkade produkter heter LIVLIG och LADDAD och här kan du läsa mer om varför de fungerar så bra. 

Läs gärna om Mineralstationen och deras tillskott, så att du får grundläggande kunskaper i ämnen

Tillskotten kan enbart köpas via registrerade terapeuter.


Om du vill skaffa dem med hänvisning till mig klickar du här.